Categories
articole

Semnele din vis

În visele noastre, adesea avem de-a face cu două planuri, în care fie nivelul indicilor externi, fie cel al mesajelor venite din alte dimensiuni se întrepătrund spre creearea unei noi imagini totalizatoare.
Au fost luate spre analiză două tipuri de vise: visele la nivel conştient şi visele la nivel subconştient. Împreună vom descoperi diferenţele dintre cele două.

În primul plan, cel în care visele sunt privite la nivel conştient, putem remarca influenta factorilor externi, în care visătorul intra în contact cu mediul cotidian: locul de muncă, familia, grupul de prieteni etc. Acesta visează evenimente din cadrul acestor acţiuni, marcându-i astfel visul.
Cel de-al doilea plan, aflate fiind visele la nivel subconştient, se referă de fapt la partea neştiută a lumii visului. Acestea sunt singurele informaţii reale din planul astral (alt canal energetic decât cel din arealul nostru). Aici avem în discuţie cele mai rare vise, în cadrul cărora se transmit informaţii care pot avea conotaţie de previziune. Despre aceste vise este recomandată consultarea sfatului unui specialist în oniromanţie, şi pentru asta ne aflăm noi aici.
Statistica afirmă că din 1000 de persoane, maxim 25 pot avea vise premonitorii (care nu au de-a face cu arealul pe care îl cunoaştem).
De aceea este foarte important ca noi, visătorii să facem diferenţa dintre cele două niveluri pentru a putea percepe mai bine mesajul transmis.
Haideţi să ne unim forţele şi să devenim mai puternici prin înţelegerea semnelor primite prin intermediul viselor.

Autor: Isabela Neagu
Coordonator material : Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro