Categories
articole

Mesaje divine sau pure născociri ale subconştientului uman?

Simţim adesea în visele noastre că primim mesaje divine, suntem învăluiţi în lumină, acţiunea se petrece într-o stare de linişte profundă, iar sentimentul de după trezire este magnific, de neexplicat, de echilibru emoţional şi spiritual. Aceasta poate fi o stare pe care să o relateze un visător care a trecut printr-un vis premonitoriu – putem primi mesaje în visele noastre asemenea revelaţiei, însă de această dată în somn mesaje divine. T
Cercetători în domeniu vin cu argumente conform cărora aceste vise premonitorii sunt pure născociri ale subconştientului nostru, că este o stare indusă de factorii externi cu care am interacţionat peste zi.

Nu putem preciza cu exactitate acest fapt, însă un singur lucru este cert, aşa cum puterea divină există şi ne este alături, aşa şi în visele noastre se poate folosi de această putere pentru ca prin intermediul intuiţiei să putem percepe mesajul dorit.
Visele, în general indiferent din ce categorie fac parte nu pot fi definite cu exactitate, însă pe cele premonitorii doar acţiunea de a vedea în viitor le poate caracteriza şi le poate da o însemnătate. Factorii externi există şi pot interacţiona cu subconştientul nostru, însă depinde numai de noi să ne dăm seama că ceea ce am visat a fost cu tentă divină sau o simplă percepţie a unui factor senzorial neutru.
Visele depind de noi pentru a fi înţelese, însă şi decursul vieţii noastre depinde de ele pentru a înţelege mesajul primit.

Autor: Isabela Neagu
Coordonator material : Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro